Generate Your Own Glitter Graphics @ GlitterYourWay.com - Image hosted by ImageShack.us Generate Your Own Glitter Graphics @ GlitterYourWay.com - Image hosted by ImageShack.us

NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » KULINARIA » SMAŻONE RZODKIEWKI

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Smażone rzodkiewki

  
Jolita
09.03.2008 06:58:50
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Administrator 

Posty: 2935 #75342
Od: 2008-2-14
Pęczek rzodkiewek umyć i odkroić końcówki.
Rozgrzać w rondelku oliwę z oliwek i na malym ogniu smazyć rzodkiewki (w całości) obracajac z każdej strony i dodając szczypte soli... i 3-4 łyzeczki cukru.
Rzodkiewki smażą się dosc długo - ponad 15 minut - i powinny być miękkie.


Bardzo interesujący smak
_________________
Dawniej ludzie wiedzieli mało, ale to "mało" poruszało do głębi ich serca. Dzisiaj ludzie wiedzą wiele, ale to "wiele" porusza ich tylko powierzchownie i karykaturalnie.
  
Electra28.04.2024 13:25:26
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » KULINARIA » SMAŻONE RZODKIEWKI

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny


BanMax.com - skuteczna reklama - wymiana bannerowa Najlepsze fora w Sieci!