Ile kalorii w produktach
Nazwa produktu kcal/100g Producent
Baranina łopatka 284 kcal -
Baranina. udziec 232 kcal -
Cielęcina łopatka 106 kcal -
Cielęcina sznyclówka 105 kcal -
Cielęcina udziec 108 kcal -
Flaki 84 kcal -
Gęś tuszka 339 kcal -
Indyk tuszka 129 kcal -
Jagnięcina 126 kcal -
Kaczka tuszka 308 kcal -
Kiszka kaszana jęczmienna 194 kcal -
Kiszka krwista 404 kcal -
Konina mięso bez kości 109 kcal -
Konina mięso z kością 109 kcal -
Kości wywar 5 kcal -
Krew wieprzowa 73 kcal -
Królik tuszka 156 kcal -
Kura tuszka 202 kcal -
Kurczak faszerowany (pieczony) 200 kcal -
Kurczak tuszka 158 kcal -
Mielonka (Luncheon meat) 171 kcal -
Mięso mielone z piersi indyka bez skóry 84 kcal -
Mięso mielone z piersi kurczaka bez skóry 99 kcal -
Mięso z piersi indyka bez skóry 84 kcal -
Mięso z piersi indyka ze skórą 100 kcal -
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 99 kcal -
Mięso z podudzia indyka bez skóry 100 kcal -
Mięso z podudzia indyka ze skórą 142 kcal -
Mięso z ud kurczaka bez skóry 125 kcal -
Mięso z ud kurczaka ze skórą 158 kcal -
Mięso z udźca indyka bez skóry 104 kcal -
Mięso z udźca indyka ze skórą 131 kcal -
Mięso ze skrzydeł indyka bez skóry 115 kcal -
Mięso ze skrzydeł indyka ze skórą 168 kcal -
Mózg wieprzowy 139 kcal -
Nerki wieprzowe 102 kcal -
Noga (udo) kurczaka 158 kcal -
Nogi wieprzowe 274 kcal -
Ozory w galarecie 141 kcal -
Ozór wieprzowy 165 kcal -
Paróweczki śniadaniowe (z olejem) 234 kcal -
Pasta kanapkowa z kurczaka 156 kcal -
Salceson czarny 336 kcal -
Salceson włoski 318 kcal -
Serca wieprzowe 111 kcal -
Skóra z indyka 413 kcal -
Skórki kurze 379 kcal -
Skrzydło indyka 168 kcal -
Skrzydło kurczaka 186 kcal -
Szynkówka wieprzowa 191 kcal -
Szynkówka wołowa 85 kcal -
Wątroba cielęca 125 kcal -
Wątroba wieprzowa 130 kcal -
Wątroba wołowa 125 kcal -
Wątrobianka 231 kcal -
Wątróbka kurczaka 136 kcal -
Wieprzowina bez kości 248 kcal -
Wieprzowina boczek bez kości 510 kcal -
Wieprzowina golonka ze skórą 294 kcal -
Wieprzowina karkówka 267 kcal -
Wieprzowina klasa I 133 kcal -
Wieprzowina klasa II 248 kcal -
Wieprzowina klasa III 196 kcal -
Wieprzowina klasa IV 341 kcal -
Wieprzowina łopatka 257 kcal -
Wieprzowina mięso mielone z szynki 261 kcal -
Wieprzowina podgardle 630 kcal -
Wieprzowina schab surowy z kością 174 kcal -
Wieprzowina żeberka 321 kcal -
Wołowina klasa I nieścięgnista 107 kcal -
Wołowina klasa I ścięgnista 154 kcal -
Wołowina klasa II 147 kcal -
Wołowina klasa III 223 kcal -
Wołowina klasa IV 405 kcal -
Wołowina klasa V 365 kcal -
Wołowina rostbef 152 kcal -
Wołowina rozbratel 157 kcal -
Wołowina szponder 217 kcal -
Żołądek kurczaka 114 kcal -
Kremowy kurczak z pieczarkami "Fix- Obiad na zawołanie" 0 kcal PROFI
Mielonka turystyczna 1335 kcal PROFI
Pasztet dworski z dzika 304 kcal PROFI
Pasztet dworski z jelenia 315 kcal PROFI
Pasztet dworski z królika 297 kcal PROFI
Pasztet dworski z wieprzowiny 265 kcal PROFI
Smalec z mięsem 478 kcal PROFI
Szynka wielkopolska wieprzowa mielona 159 kcal PROFI
Wiejski pasztet z grzybami leśnymi 265 kcal PROFI
Wiejski pasztet z wędzonką 269 kcal PROFI
Wiejski pasztet z wieprzowy firmowy 252 kcal PROFI
Wielkopolska pasta z łososia firmowa 196 kcal PROFI
Wielkopolska pasta z łososia paprykowa 220 kcal PROFI
Wielkopolska pasta z łososia pomidorowa 207 kcal PROFI
Wielkopolska szynka mielona wieprzowa 159 kcal PROFI
Wielkopolska szynka z indyka 85 kcal PROFI
Wielkopolski gulasz angielski wieprzowy 114 kcal PROFI
Kiłełbasa myśliwska 326 kcal KRAKUS
Mielonka regionalna 240 kcal WILBO
Mielonka wielkopolska przysmak 227 kcal WILBO
Gulasz angielski premium 180 kcal SOKOŁÓW
Mięso ze strusia 92 kcal STRUŚ POLSKI



  PRZEJDŹ NA FORUM